Erkend Leerbedrijf

Macs Food Handling Solutions is een erkend leerbedrijf om studenten op te leiden tot enthousiaste en vakbekwame medewerkers. Een groot aantal van onze collega’s zijn bij Macs begonnen na een positief afgesloten stage of Bbl (Beroepsbegeleidende leerweg).

Macs Food Handling Solutions is expert in het realiseren van complete industriële verpakkingslijnen in de voedingsmiddelenindustrie. Vanuit onze professionele bedrijfslocatie in Deurne werken wij aan kwalitatieve maatwerk oplossingen voor klanten wereldwijd. We hebben alle disciplines in huis en ontwerpen, monteren en testen onze machines zelf. Na de opbouw en testfase in onze werkplaats verzorgen we ook de installatie en ingebruikname.

We vormen een enthousiast en hecht team. Samen spannen we ons in voor een kwalitatief eindresultaat. Ben je op zoek naar een uitdagende stage- of werkplek? Kijk dan op Stagemarkt.nl

Wij werken onder andere samen met ROC Ter AA en Summa College. Studeer je ergens anders, geen probleem! Dan gaan we graag in gesprek met school.