Betrokken

Na jarenlang in de machinebouw voor de voedingsmiddelenbranche te hebben gewerkt richt Anton Michels in 2009 Macs Machinebouw op. Hij voelt zich thuis in de machinebouw voor de foodindustrie en is tot op de dag van vandaag betrokken bij iedere opdracht. Een project op maat ziet hij als een uniek proces.

Er is altijd een oplossing

In de loop der jaren heeft Anton een enthousiast team om zich heen verzameld. Zijn motto ‘Er is altijd een oplossing’ wordt door hen breed gedragen. Het team bestaat uit enthousiaste medewerkers en kenmerkt zich door een hoge betrokkenheid en grote collegialiteit. Macs is een erkend
leerbedrijf en een groot aantal van onze collega’s zijn bij Macs begonnen na
een positief afgesloten stage of Bbl (Beroepsbegeleidende leerweg).

De toekomst tegemoet

Door de groeiende internationale leveringen besloot Anton in 2020 de naam Macs Machinebouw te wijzigen in Macs Food Handling Solutions. En met de bouw van het nieuwe pand in datzelfde jaar zijn er belangrijke stappen gezet richting modernisering en duurzaam ondernemen. Een bedrijfslocatie met ruimte voor groei en professionele productiehal waar uw verpakkingslijn volledig kan worden opgebouwd en getest.

Ons specialisme

Macs Food Handling Solutions heeft zich gespecialiseerd in maatoplossingen voor de foodindustrie. Een optimale verpakkingslijn vervaardigen is een project dat wij, van uw wensen tot aan ingebruikname, volledig voor u kunnen verzorgen. Onze ervaring is dat het verpakken van voeding heel divers is en vraagt om unieke oplossingen. Hiervoor werken wij samen met specialisten op het gebied van programmering, weger en triltransport. Onze verpakkingslijnen hebben een lange levensduur, zijn samengesteld met oog voor milieu en waarborgen de veiligheid van de eindgebruiker. Daarbij werken we samen met lokale partners die zich net als ons inzetten voor milieu, kwaliteit en duurzaamheid.

Kennismaken?

Wil je kennismaken met ons team en onze oplossingen? Neem dan contact op via 0031 (0)493 354510 of info@macs.nl